Nejnovější recenze ze sekce Hrajeme si na domácnost
- kvalitní
- funkční
- krátká násada, už tříletému se s mopem špatně manipuluje, stačilo by max 20 cm navíc a hračka by byla luxusní
Pro delší službu potřeba pomoc v rozkládání.
- Lehká
- Bez zbytečných melodií
- rychlé, bez problému
- Odpovídá nabízenému.
- dcerce se moc líbí
Dcera je z něj nadšená :)
Sada je pěkná, lehká, doporučuji.
- detaily
- funkce
- baterie
- nasazovaní dílů
Jakože docela dražší sranda. Baterie jsou netypické, takové co doma nemáte v zásobě, s tím jsem nepočítala (a na stránkách je odstraněno), musím přesněji zjistit jaké to jsou a vydat se je někam sehnat. Pak by to mělo snad skutečně vysávat nebo tak něco, bohužel baterie nemáme, tudíž nevíme jaké funkce jsou. Musím uznat propracovanost, má to nějaké náhradní hlavice, přímo na vysavači jsou takové úchyty nebo jak to nazvat, kam se umisťují ty hlavice. Šňůra se dá namotat zpět do vysavače a zase vytahovat (jen pozor, ten úchyt pro namotávání šňůry je maličký a je zvlášť, nechápu proč tam není přímo nasazen, ale není, tak ať se neztratí). Hadice vypadá jako nos vysavače :D .. ale tím se dostávám k "nasazování" jednotlivých dílů. No, jako nedrží to úplně dobře. Jsou to takové ty poloviční závity, kde se musí otočit jedna část napravo a druhá část nalevo, ale ty dvě části točíte do dalšího prostředního dílu, takže jakmile chytíte úplně dole a chcete "utáhnout" celou hubici až k hadici, tak se vám to celé zase rozsype..já osobně budu řešit lepením vteřiňákem nejspíš, protože poslouchat plakající dítě, že se mu to zase rozbilo, nee. Takže ve výsledku, když porovnám cenu/kvalitu/funkce.... uvidíme co ty funkce, jinak jsem nakloněna "nedoporučuji"
- je to dárek k narozeninám tak uvidíme
Za tu cenu dobrý
- funkčnost
Je jako opravdová, vnouček je spokojený, jen by mohla vydávat zvuk páry.
Kvalitní hračka, která něco vydrží :-)
- křehký plast, netěsnící spoje
- nízká cena (ale ani za tuto cenu nemá smysl kupovat)
- velmi nekvalitní
- ztěží vysaje kuličky, které byly součástí balení
Nedoporučuji. Vyhozené peníze. Vysavač je malý - dcera je malá a přesto musí při vysávání klečet. Po pár minutách vysávání přestává svítit jedno ze dvou světel. Po prvním otevření krytu kuliček se kryt ulomil (nebyla to neopatrná manipulace, ale je z velmi tenkého plastu). Vysávací hadice je neskutečně měkká - brzy se asi taky zlomí.
- dárek pro vnučku 2 roky
Žehlička je super.
Opravdu velmi malinký, budu vracet
Pro dvouletou holčičku dostačující hračka.